Om oss

12

 • Steindal skolekorps har tilhørighet på Steindal skole i Trondheim.
 • Korpset ble stiftet i 1981.
 • Vi er ca 50 medlemmer i alderen 8-18 år.
 • Vi øver på Steindal skole hver tirsdag kl. 18:00 – 20:00
 • Aspirantene øver på musikkrommet i SFO-tiden kl.15:30 – 16:15
 • Hos oss er ingen på reservebenken – ALLE er med!
 • Vi rekrutterer nye musikanter hver vår gjennom rekrutteringskonsert og fremvisning/prøving av instrumenter. – Men vi tar gjerne i mot musikanter gjennom hele året. Om du har lyst til å spille i korps, ikke nøl med å ta kontakt med oss! Fyll gjerne ut skjema her, så tar vi kontakt. 

 • Det er absolutt ikke bare på 17. mai korpset spiller! Vi har seminarer (normalt to) der vi øver til konkurranser (f.eks Trøndersk Mesterskap) eller til konserter.

 • Vi drar på turer! Hvert 5. år feirer vi oss selv med å dra på utenlandstur.
 • Instrumenter: saksofoner, horn, kornetter/trompeter, tromboner, fløyter, klarinetter, barytoner, tubaer og masse slagverksinstrumenter.
 • Kostnader: Semesteravgiften er på kr 900,- til korpset for å dekke dirigentlønn og lån av instrument. Kommunens kulturskole har en semesteravgift på kr 2 105,-. Styret bistår med søknad til kommunale støtteordninger for familier som ser behov for dette. 

 • Dugnader: Kun en; byens største loppemarkedet, første helga i september. Ellers i året bidrar vi alle til at korpset fungerer i det daglige, gjennom å delta i våre interne grupper for arrangement, loppemarked, materiell, øvelser o.l. Korps er sosialt for barn og voksne!


Ta gjerne kontakt med oss!

E-post til leder@steindalskolekorps.no eller SMS til 980 70 869.
…Eller møt oss på Steindal skole tirsdager fra kl. 18 (gymsalen/korpsrommet). 🙂

 

Steindal Skolekorps
org. nr. 950 334 673

Postadresse:
Postboks 5313
7430 Trondheim

Besøksadresse:
Steindal Skole
Steindalsvegen 1
7033 Trondheim

E-post:
styret@steindalskolekorps.no


Grasrotandelen:
Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 950334673> til 60000

Tryg Forsikring – hjelp oss å fylle korpskassen:
Når du kjøper forsikringer hos Tryg og velger NMF (Norges Musikkorps Forbund) som din forening, gir de 3 % av summen tilbake til korpset.

Tryg gir alle som velger NMF opptil 23 % rabatt på forsikringer. Kjøper du på nett vil du i tillegg få 10 % nettrabatt første året. Ordningen er åpen for alle som ønsker å støtte korpset.

Gjennom medlemskap i NMF er Steindal Skolekorps dekket gjennom kollektive avtaler i Tryg for verdisaksforsikring (instrumenter mm), ulykkesforsikring, reiseforsikring og ansvarsforsikring.

Les mer her: tryg.no/nmf.

Faktura:
Vi foretrekker EHF-faktura. Alternativt kan faktura sendes som pdf-vedlegg til: faktura+steindalskolekorps@mg.mailstyreweb.com

Refusjon av Utlegg:
Send skannet kopi av kvitteringer som pdf-vedlegg med beskrivelse og kontonr til: utlegg+steindalskolekorps@mg.mailstyreweb.com

Våre sponsorer:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: